Over ECOOS

Professional organizer met een hart voor mensen

Ik ben Nathalie, oprichtster van Ecoos. Met mijn ecologisch geïnspireerde onderneming wil ik zelf ook een steentje bijdragen tot een leefbare wereld. Enerzijds voor jou als zelfstandige, door je bij te staan in jouw zoektocht naar orde en rust, maar anderzijds ook voor onze omgeving, door bewust ecologische keuzes te maken. Zo neem ik bijvoorbeeld zo vaak mogelijk de fiets, maak ik werk van een energiezuinig thuiskantoor en investeer ik met plezier in milieuvriendelijkere organizingmaterialen.

Je ziet het: duurzaamheid en betrokkenheid staan bij mij centraal. Misschien vormde die altruïstische ingesteldheid – samen met mijn drang naar efficiëntie – wel de basis van Ecoos. Hoe meer boeken ik over professional organizing las en hoe meer tips ik (met succes) had toegepast, hoe sneller mijn overtuiging groeide: er is nood aan bekwame professional organizers. Bijgevolg besloot ik een opleiding te volgen zodat ik mijn kennis en inzichten zou kunnen delen.

“Geef een mens een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een mens vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.”

Dit Chinees spreekwoord slaat de nagel op de kop. Het omschrijft exact waar Ecoos voor staat: duurzame oplossingen, waar je ongetwijfeld de vruchten van plukt. Want wie efficiënt te werk gaat, creëert meer tijd voor zichzelf.

Uiteraard ben ik, net als jij, meer dan een zelfstandige. Ik ben ook een liefhebbende echtgenote en moeder met kennis van de Vlaamse Gebarentaal. Een levensgenieter, die weet wat belangrijk is in het leven. Daarnaast ben ik ook een reiziger, die niet bang is van een sprong in het onbekende. Ik ben namelijk een doorzetter en heb altijd een duidelijk doel voor ogen. Met Ecoos is dat niet anders: ik maakte van mijn passie mijn beroep zodat ook anderen meer tijd kunnen vrijmaken voor hun passies.


BBPO-FBPO

Ecoos is lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.

Ecoos Nathalie met fiets

Wil jij ook wat meer tijd voor jezelf?

Neem contact op

Naast professional organizer ben ik ook:

  • mama van Seppe;
  • gelukkig met Bruno;
  • trouwe StuBru luisteraar;
  • graag buiten;
  • dol op de chocolade van Tony Chocolonely.

Over Nathalie

Naast professional organizer ben ik ook:

  • mama van Seppe
  • gelukkig met Bruno;
  • trouwe StuBru luisteraar;
  • graag buiten;
  • dol op de chocolade van Tony Chocolonely.